eu sunt o tanara, copila poate pt voi, am doar 15 ani.:D:D
Si.........intr-adevar asa e(m-am uitat sa vad ce ati scris). Problema e anturajul, parintii, educatia pe care ne-o ofera, dar si PREOTII. Sa stiti ca atunci cand intram in biserica toata lumea ne priveste cu o anumita raceala, atat preotii cat si ceilalti. si la spovedanie am nimerit un preot care m-a tratat ca pe ultima zdreanta........si nu am facut pacate opritoare de la impartasanie, m-a acuzat pe nedrept, si dupa ce si-a batut joc de mine, eu mi-am aplecat capul in jos(el credea ca ma apuca rasul) m-a intrebat de ce rad, ce e asa de ras.....apoi m-a intrebat din dogmatica, apoi m-a oprit de la impartasanie pt ceva ce n-am facut............pt ca am ras......deci E INADMISIBIL ASA CEVA......asa trebuie sa se comporte un preot cu un copil???????:dontgetit: Sa stiti ca m-a durut experienta asta atat de mult.......si acum, imi amintesc si incep sa plang........pentru ca cea mai mare incredere o aveam in preoti..si inca o am, cred. Acum mi-e frica sa ma mai spovedesc....mi-e frica....pe parinti nu ii intereseaza, tatal meu nu se spovedeste deloc, mama mea doar daca o trag de maneca......dar acum imi e frica, aceasta experienta m-a lovit atat de tare, si ma doare.......ma doare........chiar daca nimamui nu-i pasa de mine(asa se pare)ma doare.....
|