View Single Post
Vechi 15.06.2008, 21:30:48
emanuel2007
Guest

Implicit

aflandu-se sfantul marturisitor glecherie in puscarie , marturisind pentru neschimbarea calendarului , se tot intreba in sufletul lui : " Doamne iata eu marturisesc pentru neschimbarea calendarului , oare iti este placut cu adevarat Tie acest lucru ? da-mi un semn , ca sa nu fie suferinta mea de geaba ... " si iata ca dupa ce s-a gandit el astfel au aparut noaptea in temnita doi barbati foarte luminosi , si care i-au intins o bucata de paine , caci glicherie era foarte infometat , caci nu mai mancase de multe zile ... in aceeasi celula cu el mai era si un " preot " greco-catolic care , trezindu-se i-a vazut si el pe cei doi barbati luminosi si ca unul dintre ei era sfantul prooroc ilie ; dupa ce au plecat cei doi sfinti , greco-catolicul i-a cerut sfantului glicherie o bucata din painea pe care o primise , insa acesta i-a spus ca nu poate sa-i dea caci era din rai ... dupa aceea sfantul glicherie i-a spus catolicului ca a doua zi va fi eliberat el , iar dupa un an va fi eliberat si catolicul ; acesta nu a crezut , insa cuvintele sfantului s-au implinit intocmai ; dupa ce catolicul a iesit si el din temnita s-a dus la manastirea unde sfantul glicherie slujea sfanta liturghie , si intrand in manastire i-a spus unui calugar : voi aici aveti un om sfant care vorbeste cu sfintii din cer si care este prooroc ...

iata ca sfintii din cer vin sa ne spuna si noua ca calendarul nu trebuia schimbat ... nu este prima oara cand am primit astfel de semne de la Dumnezeu ...