Nu pot sa deschid adresele indicate , dar nici nu-mi place sa cercetez prea mult anumite lucruri , sa nu ma abat de la subiectul principal .
Stiti (voi toti vreau sa zic )cum e , pina la moarte nimeni sa nu se considere ca sta bine si nici ca e cazut . Lupta e deschisa . Dar intr-adevar parintele A.Papacioc spunea ca uneori trebuie sa te faci sabie . Eu n-am fost confruntata cu situatia asta . Am invatat insa ,cred eu , sa deosebesti momentul cind trebuie vorbit si cind trebuie tacut .
Un parinte ne spunea o data ca Duhul Sfint e atit de sensibil ,o vorba spusa fara rost , sau un gind rau , si imediat pleaca . Se intoarce dar dupa ce se linisteste omul , dupa mai multa rugaciune . Sa nu suparam Duhul Sfint !
Si totusi cu toata dragostea cu care sint de acord ca e supraconfesefionala cum ai spus, sint impotriva ecumenismului ,definitiv ,nu ma poate convinge nimeni ca e un rau necesar . E ratacire .
Imi place cum se comporta preotii nostri in stainatate (am fost in vara in vizita). Sint prietenosi si deschisi cu toata lumea . Pina acum mi se pare totul in regula .
Nu poti trai intr-o tara straina fara sa fii prieten cu gazda . Dar gazda asta te mai si linguseste . Incepi sa devii dator .
Oare se vor putea opri la timp ? Asta e intrebarea .
Doamne ajuta !
|