se relateaza ca glicherie a facut semnul sfintei cruci , caci s-a inchinat in fata lor ... daca s-ar fi inchinat la draci atunci s-ar fi demonizat , ceea ce nu s-a intamplat ...
vedeniile dracesti sunt absolut intotdeauna in contradictie cu ceea ce este sfant , caci tot ceea ce este sfant ii arde pe draci ... daca dracii ar fi putut sa accepte ceea ce este sfant s-ar fi sfintit ... insasi exorcismele nu se fac decat numai prin puterea duhului sfant si prin ceea ce este sfant , si nu prin descantece sau eu stiu ce putere mistica a preotului ... am citit intr-a carte ca diavolul nu poate iciodata suporta ceea ce este sfant side aceea demascarea lui se face prin lucrurile sfinte , de exemplu prin sfanta cruce ... tot asa , se spune ca dracii numai in sfanta impartasanie nu pot intra , sau ca numai dupa sfanta spovedanie nu mai au putere asupra omului care s-a spovedit cu pocainta si credinta ... si , in general , dracii sunt alungati NUMAI prin sfintele taine ... de aceea singurul lucru pe care nu il au ereticii sunt sfintele taine , ei pot sa aiba si invatatura corecta dar daca sunt in afara bisericii ortodoxe ei nu pot sfinti nimic si de draci nu pot scapa ... puterea dracilor prin definitie nu se poate surpa decat cu puterea lui Dumnezeu , a Carui lucrare nu face nimic altceva decat sa sfinteasca ... singura numai sfintirea poate darama toate puterile dracesti ...
bosvr nu este recunoscute de ortodocsii din biserica oficiala , dar ei sunt recunoscuti de rocor de exemplu , iar din rocor a facut parte si sf ioan maximovici care este canonizat si in bor ... deci bosvr pe undeva este recunoscuta de bor ...
dracul poate sa ia chip de lumina dar niciodata nu poate sa fie lumina dumnezeiasca , de aceea tot ceea ce este sfant , adica lumina dumnezeiasca ii demasca pe draci ...
ori sfantul glecherie s-a inchinat la cei doi sfinti deci si-a facut semnul sfintei cruci ; apoi odata ce s-a inchinat , daca aceia erau draci , s-ar fi demonizat , cum s-a intamplat cu cei care au ajuns sa inchine diavolului ...
in plus asta nu este singura vedenie care a atestat ca Dumnezeu este pentru neschimbarea calendarului si mai ales impotriva ecumenismului ...
|