View Single Post
Vechi 16.06.2008, 11:43:35
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Am vrut sa intru la liceul militar cand am terminat clasa a 8-a. Din motivele enumerate si de tine, ordine si disciplina, plus ca ma si fascina ideea ca voi fi o persoana, adica o femeie, care denota curaj si patriotism, si care are iubire fata de popor, grija pt binele tarii.. :p Acum, imi pare bine ca nu am reusit sa intru, si asta a fost din niste motive cam absurde - au fost multi cu pile, si mi-era tare ciuda.. dar parca apoi, mi s-a parut mie ca e si mana Altcuiva...:rolleyes: Si acum cred la fel, ca El a avut mai multa atentie pt mine, si intelepciune fata de ce trebuie sa fac... Un medic chiar ne-a intrebat, cand ne consulta, pe mine si pe celelalte fete, ce cautam acolo, si daca chiar vrem sa ne chinuim toata viata... ???
Pt o femeie, e mult mai greu! Si daca mai vrei sa ai si o viata, ca ortodox, dupa invataturile Sf Parinti, e cam dificil... Poate ca medic, sau asistent medical, in cadrul armatei, ar fi mai potrivit pt o femeie. Stiu si femei care au reusit sa faca si lucruri bune, de admirat.. Dar totusi, femeile nu prea sunt potrivite sa stea cu arma in mana, si sa faca instructie cot la cot cu barbatii... Dar asta e doar opinia mea. Roaga-te la Dumnezeu sa-ti arate El cum e mai bine, si pt tine si pt viitorul tau sot. Vorbeste eventual si cu un duhovnic. ;):rolleyes:
Reply With Quote