Subiect: NUMELE LUI
View Single Post
Vechi 07.11.2006, 12:37:30
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

bravo tie. Mie nu mi-a ajutat la nimic numai numele Iisus, nici rugaciunile inimii si nimic din cele recomandate. Cred ca difera de la om la om, in ce are incredere sau la ce e mai deschis fiecare....De exemplu,o data am fost intr-o situatie foarte proasta si m-a ajutat intr-un mod foarte real si sigur ingerul meu pazitor, dar pt a veni l-am chemat jumatate de ora de concentratie maxima, chiar in viata mea nu m-am concentrat atata.
Si in final m-am simtit inconjurata de caldura si siguranta cam pe 2 metri in jurul meu . Inainte de asta, cele 2 spirite malefice care ma bombardau cu idei au disparut rapid (nu am mai simtit starea de apasare si fiori reci din stanga si drepta mea de la dist. de cam jumatate de metru) si nici gandurile lor induse nu ma mai bombardau.
Atunci l-am rugat pe inger sa nu le mai permita sa ma atace cu gandul si nici pana acum nu am mai fost atacata-sunt cam 5 ani de atunci. Cand eram mica si imi era foarte frica sa dorm cu lumina stinsa tin minte ca tot ingerul m-a ajutat dar de data aia fara sa il chem ca nu stiam si in culmea fricii imi venea in minte un inger cu aripi desfacute deasupra camerei si o stare de incredere si siguranta venea din partea aia ca si cand ar fi fost un inger suspendat acolo...iar fiorii reci si starea de neliniste exista dar se indepartau...
Reply With Quote