View Single Post
Vechi 16.06.2008, 21:03:39
emanuel2007
Guest

Implicit

ralatarea de mai sus care am facut-o , nu este scoasa cuvant cu cuvant dintr-o carte ... de aceea am omis prima oara ca si-a facut semnul sfintei cruci ... insa semnul sfintei cruci lucra oricum , asa cum a lucrat si la sfantul simeon stalpnicul , cand era deja cu un picior deasupra prapastiei , deci si el era inclinat spre inselare ... insa sfinta cruce a lucrat , odata ce a facut-o ... iar sfantul glicherie nu a cerut o vedenie ci un semn , si nici nu a cerut un semn pentru ca se credea sfant ci numai pentru ca suferea pana la epuizare in temnita si se temea ca om sa nu se insele in privinta calendarului ... deci el a cerut un semn de la Dumnezeu pentru a nu marturisi pentru o minciuna , pentru a nu fi suferinta lui degeaba ... iar Dumnezeu i-a ascultat cererea lui caci a facut-o din smerenie , caci era indreptatit sa i se arate un semn odata ce suferinta lui era pentru adevar ...

sfantul ioan maximovici este recunoscut ca sfant si in bor , nu stiai ? la schitul unde am fost eu si care avea hramul sfintilor tamaduitori , aveam icoana sfantului ioan maximovici pusa in catapeteasma ... tu nu ai sarutat niciodata aceasta icoana ?