Iosif , nu stii ca diavolul e mare orator ? Iti prezinta 99% adevar si-ti pune o strimba de darama tot ? Eu n-am incredere . Si apoi daca si observi la ce nivel se minte si se inseala la toate nivelele si in toata lumea . Ma gindesc la cei care au un cuvint de spus (nu pun in discutie biserica ) . Politica toata este o plaga , nu poti crede nimanui ,nu ai incredere in nimeni , numai minciuna .
Cred ca se poate bea o cafea impreuna (cu alte confesiuni ), se pot schimba doua vorbe , dar niciodata nu vom putea sa ne rugam impreuna .
Si asa ne desconsidera toti pentru ca sintem saraci . Au impresia ca valoarea sta in banii lor . Din cauza asta nu vor ceda niciodata ci ne vor cere noua sa ne lipsim de unele lucruri sfinte . Uite numai ,au inceput sa faca propaganda sa cintam ca ei toti odata , desfiintarea stranei , desfiintarea corului aducind justificari pe care nici copii nu pot sa le inteleaga .
Eu cred ca ecumenismul nu va duce la asa numita dragoste si respect pentru aproapele , e o propaganda falsa .
Fiecare e liber deocamdata sa creada ce vrea .
Doamne ajuta !
|