View Single Post
Vechi 07.11.2006, 14:37:13
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

De cand am venit pe acest site mi s-a reprosat ca sunt rea, dura, ignorata intr-ale religiei si multe alte lucruri mai mult sau mai putin adevarate, o intreaga gama. Ce mai? Si nu am plecat. Am vrut sa ma testez pe mine si sunt multumita.

Acum va luati de Dl Ioan_Ciobota. Daca ati fi citit cu atentie, ati fi vazut ca omul a raspuns sincer la intrebarile puse si eu i-am multumit si l-am apreciat pentru sinceritate. Ce sa spun mai mult?

Apoi, in ceea ce o priveste pe Jeniffer, repet - am fost rugati, chiar nu mai stiu de cine, sa aratam putina ingaduinta fata de ea. Chiar nu se poate? Este romanca, si asta conteaza inainte de orice. Numai bunul Dumnezeu stie ce i s-a intamplat.

Oameni buni, de ce va este frica? Va declarati in cor si in bloc crestini-ortodocsi, da? Stapani pe credinta si sufletul Dvs. De ce sa va fie frica de niste oamani care nu sunt ortodocsi sau care nici macar nu cunosc credinta crestin-ortodaxa?
Cine se teme nu este sigur pe el, nu are incredere in el insusi... Daca noi nu vrem, nu ne pierdem credinta, nu ne-o ia nimeni cu forta.
Reply With Quote