View Single Post
Vechi 17.06.2008, 13:07:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
apoi multe greseli are pagina asta si cu cea anterioara ...
hai sa le luam pe rand ...
trebuie rabdare ...

mai intai : odata ce s-a spus clar de sfintii parinti cei dinaintea noastra ca botezul prin stropire nu are duhul sfant , inseamna ca nu are ... deci daca mie imi vine nu stiu care parinte ilie cleopa nu stiu cum si imi zice altfel decat cum au zis parintii , atunci ANATEMA cu parintele nu stiu cum ilie nu stiu cum ... bine ca mi-ai zis ca si aceasta greseala a facut-o par ilie cleopa ca s-a trec acolo in memorie si cand mai vine vorba sa o amintesc , ca sa se vada ca nu a fost nimica de capul lui ilie cleopa ... deci daca el si-a permis sa schimbe hotararile sfintelor sinoade inseamna ca si-a facut o biserica a lui , si poate ca bor asta si este - biserica parintelui ilie cleopa ... iaca v-ati gasit si voi un inselat de care sa faceti ascultare ... iaca na ... mare scofala ...
cu sfintii nu te pui .
sa shtii ca la pui de naparca la de ashtia ca tine m-am referit Rafael care ishi permit sa vorbeasca despre sfintzi ca shi de nishte eretici ridiculizandu-i shi minimizandu-i... shi ca sa se indreptatzeasca mai shi intareau minciunile unora sau altora sau barfele insinuand ca ar fi eretici... poi dumneata nu te vezi ce vorbeshti despre sfintzi? caci daca se dovedeshte ca sf Ilie Cleopa are semne ce vadesc Duhul Sfant in ramashitzele sale trupeshti shi nu numai prin scrierile sale care emana o tona, de Teologie shi plinire a iei in litera shi duh umilit shi smerit shi inima franta, dumneata tzi-ai gasit sa faci ascultare nu de el ci de schismaticii domniei tale? poi du-te domnule shi-tzi vezi de treaba shi nu-tzi mai face pacate incercand sa te indreptatzeshti pe baza unor scripturi din sfintzii Parintzi pe care le foloseshti spre a voastra pierzare... de cate ori sa-tzi spun sa pricepi?

cand o sa ai o firmitura de smerenie shi Teologie din cat a avut sf Parinte Cleopa atunci sa-tzi dai cu parerea despre el... ca la barfe, insinuari shi capitze cu paie din ochii altora vad ca eshti primul... dumneata nu vezi ca eshti sluga duhului rau? adica a serviciilor shi a patimii schismei care v-a nalucit shi v-a dat voiREA infruntarii....

sa fi sanatos domnule, shi binecuvantat, dar ai grija ca mergi de-a berbedracul, pardon, berbeleacul... 93x???:(:(

shi acum te las in pace ca vad ca nu itzi este de nici un folos nici mustrarea shi nici discutzia ... ma iarta ca n-am avut nici rabdare shi nici n-am fost intzelept de nu te-am shtiut sfatui cu folos :(
Reply With Quote