View Single Post
Vechi 17.06.2008, 13:15:34
emanuel2007
Guest

Implicit

vsovi imi pare rau de tine daca tu ii faci saduchei si farisei pe sfintii parinti care au spus hotarat : botezul prin stropire nu are sfintire ...

treaba ta ...

apoi mai vsovi , daca nu stiai sfintii parinti au hotarat ca pe cei despartiti sa ii primeasca biserica prin mirungere ... asa ca nu te mai tot mira atata ... scrie la sfintii parinti , citeste , si apoi vino si invata ...

oricum eu ti-am dat citate de la sfintii parinti ca botezul prin stropire nu este botez ci erezie caci neaga moartea si invierea Domnului . dar daca tu consideri ca etsi mai presus decat sfintii parinti iat-e atunci dupa ereziile mintii tale ca o sa " termini bine " cu siguranta ...

bine ca mi-ati zis de parintele ilie cleopa si de dumitru staniloaie ca s-au pus impotriva sfintilor parinti , ca acuma sa vad si eu ce se ascundea sub pielea acestior doi rataciti care s-au dat mari ca pot ei adica sa schimbe randuielile sfintilor parinti ...

citatele de mai sus nu se pot interpreta , ele sunt foarte clare si spun negru pe alb ca botezul fara afundare neaga moastea si invierea Domnului si deci este eretic si fara sfintire ... si voi ati citit acele cuvinte foarte limpezi , dar se vede treaba ca nu toti au urechi de auzit si ochi de vazut ... ei vad numai ceea ce le spune gandul lor , in care se si inseala spre a lor pierzare ... sfintii parinti sunt sfintii parinti ... nu exista nimeni sa fie mai presus de sfintii parinti , nici ilie nu stiu cum nici teologul lui peste dumitru nu stiu cum nici mitropolitul anania te miri ce , nici nimeni absolut ...

daca nu gresesc poate ca acesti invatatori rataciti ai vostri , cu care in desert va laudati , nici nu stiau ce scrie in pidalion , saracii de ei ...m-as mira sa se fi mantuit ei cu asemenea ingnoranta si indrazneala ... auzi sa intemeieze ei alt botez decat acela adus pe pamant de Mantuitorul Iisus Hristos , adica sa aduca ei in ortodoxie botezul papistas invalid ... vai de ei si vai de cei care asculta de asemenea lupi imbracati in piei de oaie ... la iad cu arhierei si cu teologi si cu " sfinti " cu tot , caci in afara lui hristos si fara botez nimeni nu se mantuieste ...
Reply With Quote