View Single Post
Vechi 07.11.2006, 15:55:25
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Irina a gasit un site foarte bun legat de aspecte referitoare la avort, viata copilului, a mamei, urmari, etc. Site-ul este:
www.truthtv.org

Am gasit un articol "Pill causes breast cancer? Measurable statistically significant connection". Se explica efectul nociv al anticonceptionalelor: cancerul de san.

Acest efect a fost deja explicat de Pr. Arsenie Boca. As completa cu efectele nocive expuse de Pr. Arsenie Boca in cartea "Ridicarea casatoriei la intaltimea de Taina" legate de "blestematitia ferelii de zamislire". El spune: "Prostata (la barbati) sintetizeaza saruri ale acidului glutamic, substante absolut necesare sistemului nervos, atat al barbatului cat si al femeii. Dar nu le prepara decat barbatul! Aici este explicatia, fundamentata biologic, in temeiul careia femeia este atarnatoare de barbat. Fara substantele lui endocrine, ea se degenereaza nervos, mintal, etc. Dar asta cere ca sa nu existe "fereala" de a avea copii.

Mai arata Parintele ca in organismul feminin se afla foliculina, un hormon toxic si cancerigen. Este toxic la nivelul creierului (dand dureri de cap) si cancerigen la nivelul sanului sau uterului. Numai de la 4 copii nascuti in sus, acest hormon nu mai e nociv. Asa ca anticonceptionalele ar trebui uitate!!!

Deci fratilor si surorilor, Dumnezeu ne-a lasat tot ce ne trebuie ca sa fim sanatosi si fericiti. Acum de noi depinde sa alegem ce dorim. Asteptam sa ne anuntati cand mai apare cate un crestin in familiile voastre! Prietena mea care s-a casatorit acum 7 luni tocmai mi-a spus ca va avea un bebelus. Erau atat de emotionati amandoi...Radiaza de bucurie si de multumire fata de Dumnezeu. Si eu ma bucur de bucuria lor. :):D:) V-am spus ca sa va bucurati si voi si sa lasati si voi sa traiti astfel de minuni.

Va imbratisez,
Elena

Reply With Quote