View Single Post
Vechi 17.06.2008, 15:03:35
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Pe fior...n-o mai inteleg,pe langa faptul ca arunca pe monitor,cuvintele,asa anapoda intr-o exprimare destul de dificila de inteles,prezinta si o situatie tot atat de ciudata.Chiar ciudata,care in definitiv cred ca ne depaseste.Parca prea e totul din senin fara voia persoanei care suporta aceste trairi,pare mai degraba un farmec,o dezlantuire malefica...decat o confuzie sau o amintire neinteresanta din trecut.Nu stiu,dar cu siguranta asta este de competenta duhovnicului si a randuielilor bisericesti.
Dar cel mai bine si la indemana indemn este sa incerci pe cat posibil sa ignori aceste stari,sa nu le conferi o atata semnificatie,caci te pot acapara si mai mult,si mai intens...pana la nebunie si neinteles total.
Dragomirna,ai dreptate in ceea ce ai afirmat despre postarea mea,intr-adevar acel "ritual",sa-i spunem asa,l-am cules de la tinere ca mine,credincioase dar la fel de nestiutoare,si nici decum de la vre-un cleric.Nu cred ca am facut vre-un rau,in afara de rugaciuni si dorinte...pe care toti le avem,insa,poate fi si un fel de chemare psihologica sau paranormala,cum ai spus.Nu stiu,dar stiu ca tocmai de aceia mi-am pus acea dorinta,fiindca nu eram sigura de izbavire,chiar daca aparentele o aratau,o simteam totusi subreda.Oricum,acel om mi-a schimbat viata,sau mai bine spus,neresemnarea mea atata timp fata de situatia legata de el,mi-a schimbat viata.Acum nu mai conteaza,cred ca asa a fost sa fie si toata mentalitatea mea si puterea mea de perceptie si de rezolvare a lucrurilor mi-a influientat prezentul.Care,Slava Domnului este cat se poate de decenta.
Reply With Quote