ce sa itzi spun chiar ca nu mai am dar nu te-am acuzat ci am incercat sa-tzi mai tai din entuziasmtul ala rau, ca Hristos n-a venit sa osandeasca ci sa se milostiveasca shi atunci eu sa te acuz de mandrie? nu de mandrie te acuz ci incerc sa te tratez de minciuna, dar shtiind ca nu vrei deoarece voi va consideratzi sanatoshi, atunci am sa ma duc singur ca eu recunosc ca sunt bolnav shi am multe probleme, cautand shi vazand in biserica bolnitza unde sa-mi gasesc scaparea shi linishtea... poate nu ma trazneshte sf Ilie... Cleopa... :) shi sper ca nici pe tine, ca doar eu te-am agitat shi nu tzi-am dat pace sa te luptzi in continuare cu morile de vant ale minciunilor nalucite in mintea ta de duhul rau din vorbele altora, caci altfel pentru ce ai maslui shi ai invartosha ce scriu altzii ca sa ai cu cine shi pentru ce sa te luptzi facand parada de canoane? dar nu te acuz ca asha fac shi eu, ca eshti parca oglinda maniei mele pentru nimicuri, caci iata ca cineshtie pentru ce nimicuri azi in loc sa ma leapad de mine insumi toata ziua, ajung sa tzin la mine shi sa il leapad pe Hristos shi pe aproape... facand mare caz, mare taraboi...
dar nu te flata ca te acuza cineva de mandrie... ca iar sa te auto-indreptatzeshti, nu fa acum shi pe victima ca eu is victima ta, nu vezi cat am scris... in zadar?
|