Citat:
În prealabil postat de AndreiB
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de dragomirna
Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
care e diferenta intre falsa smerenie si cea adevarata?
|
pai, se incepe de la premisa ca cel care spune "eu sunt smerit" deja si-a taiat singur creaca de sub picioare...
|
:D ??? ;)
Numai Sfintii se pot da exemplu pe ei, cel putin asa am citit in evangheliile apostolilor. Noi nu trebuie nici sa parem, nici sa ne trezim ca gandim "vai ce smerit sunt", sau sa ne umflam in pene imediat ce vedem mandria altora, ca ne prinde si pe noi mandria apoi... ??? :dontgetit: :|
|
Apoi , nici nu cred ca cineva de aici e smerit, in adevaratul sens al cuvantului.
|
poi frate cristi, frumoasa judecata ai facut. ma gindesc ca ar fi mai bine sa te gindesti de 100 de ori inainte de a mai spune ceva despre niste frati si surori pe care chiar nu ii/le cunosti. si chiar de ai cunoaste acesti oameni, mai bine ar fi pentru tine sa nu spui nicicind: nu cred ca este careva dintre voi smerit, ca nu ai tu de unde sti cine este smerit si placut in fata Lui Dumnezeu, decit doar Insusi Domnezeu.
daca ai fi auzit de nebunii dupa Hristos, ai fi stiut destule ca sa nu mai spui ca exista sau nu printre cei cunoscuti ai tai smeriti sau nu.
in fine...
soro dragomirna, niciodata Sfintii nu se vor da pe ei insisi exemplu. never. in acel moment ar decade din locul in care au fost inaltati tocmai pentru smerenia lor.
|
Draga Andrei, nu am facut afirmatia ca o acuza, sau ca o concluzie, ci am spus, nu cred, adica ca o presupunere. Desigur, ca nu am facut-o cu rea intentie sau poate formularea a fost nefericita si imi cer scuze.