View Single Post
Vechi 17.06.2008, 20:36:12
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Dragomirna,nu fi sensibila caci nimeni nu este suparat,si chiar nu am simtit aceste discutii ca pe niste dispute,care nici macar nu si-ar fi avut rostul.Nici pe departe.
Din partea mea a fost o simpla constatare,de moment,de altfel,de aceia am adus-o in discutie,dar nu am ramas niciodata cu gandul la aceasta,nu l-am considerat un ritual,aveam 22 de ani si banuiesc,ca nici prea multa minte nu detineam.Cand am spus despre faptul ca mi s-a schimbat viata,m-am referit la acel om,si nu la acel gest,pe care de altfel nu l-am luat prea in serios.Psihologic ar fi un raspuns destul de simplu la reindragostirea mea aparenta,pur si simplu nu-l uitasem,si mai mult decat atat mi-l amintisem atunci.
Deci,fii fara griji,toti ne rugam si,mai ales la o varsta tanara,cerem inconstienti lucruri mai putin semnificative pentru spiritualitate si mai mult legate de zbuciumul tineretii,zbucium cel mai adesea personificat in dragoste si iubirea fata de cineva.
Deci,fii pe pace,nu s-antamplat nimic nelalocul lui,sau cu vre-o conotatie de magie sau ceva de genul acesta.A fost o simpla copilarie nevinovata,de altfel.
Reply With Quote