View Single Post
Vechi 17.06.2008, 21:36:58
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Nu eram sensibila, dar nu as fi vrut sa stiu ca mi-am dat cu parerea si am facut pe cineva sa se simta deranjat din cauza interventiei mele in ce tine de viata privata mai ales... Atata tot. Uneori, ceilalti chiar nu au nevoie de ajutorul nostru... Aici pe forum, se intampla des sa se inteleaga gresit si se ajunge la dispute fara rost, si la observatii neprietenoase - dar uneori utile celui carui ii este atrasa atentia!.. Si imi vine sa ma gandesc ca mai bine privesc lucrurile din afara, ca asa ii iubesc pe toti, decat sa intru in conflicte (uneori de interese, ca nu stiu de ce pare o competitie, in unele aspecte, participarea pe forumul asta..) cu persoane care nu stiu sa accepte si parerea celorlalti.. Dar, cred ca si participarea pe un forum crestin-ortodox ar putea avea avantajul ei, daca ne-am aminti mereu pt ce suntem aici. Eu nu am uitat ca tot oamenii care scriu lucruri intelepte, m-au determinat sa imi fac si eu "aparitia". Si uneori toti avem acea "sclipire", de la Hristos, ca tot veni vorba pt Ce suntem aici... :rolleyes:
Reply With Quote