Citat:
În prealabil postat de maria55
Un om care are rugaciunea inimii nu se lauda , nu povesteste ,nu vorbeste despre ea ,si e plin de dragoste pentru Dumnezeu si aproapele . Nu va zice niciodata "eu o am , iar ceilalti se risipesc in vorbarie " . Asta-i mandrie . Va incheia de exemplu(in gindul lui ,nu in public ) ,da Doamne sa o primeasca toti , mantuieste-i pe toti si la urma si pe mine , si altele de genul asta ! In afara de Forum mai sint multe de citit in internet : de exemplu despre dragoste , smerenie , bucurie , pace , bunatate etc . Si mie imi lipsesc multe , nu contest . Sa dea Dumnezeu sa le intelegem pe toate
in Adevar , nu in interpretari personale . (este un masaj fara adresa , e pentu cine vrea sa citeasca ).
Doamne ajuta !
|
Rugaciunea inimii este o bucurie pentru toti si poate fi impartasita.
Va rog sa cititi cartile intitulate Rugaciunea inimii pentru toti si Rugaciunea inimii pentru incepatori scrise de parintele Mina Dobzeu.
Si nu va mai impiedicati in capcane lingvistice de "ce am eu" si "ce nu am", in general vorbind.
Nu stiu cum am putea defini ca avem sau nu rugaciunea. Din punctul meu de vedere toti oamenii o AU, dar, nu o practica.
Despre vorbarie, ma refer la ce a zis parintele Cleopa, sa nu cadem in capcana teologhisirii. Oricum, educatia, indiferent de care, nu se face pe internet.