View Single Post
Vechi 17.06.2008, 21:47:08
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Emanuel,eu zic mai bine sa te duci la un consult psihiatric,caci s-ar putea sa te edifici mai bine acolo,mai ales in priviinta adevarului din tine,apoi cel insuflat pentru omenire.
Pai,nu ti-e rusine!!!Oamenii te apreciaza pentru informatiile si ravna cu care aperi credinta,dupa care vii cu lucruri bomba,barfe si alte de genul care numa pe un "adevarat credincios" nu l-ar interesa sau nu i-ar folosi.
Pai omule,incearca sa vezi ce vrei cu adevarat,ca despre "surse sigure" am mai auzit noi,dar ca sa dezgropi un ditamai omul si sa-i dezonorezi si numele si contributia,nu mi se mai pare a fi o doivada de cautare a credintei.Ti-am mai spus eu,chiar daca ma compatimesti in comparatie cu marinimia ta,incearca sa fii putin mai mic,si de ce nu,putin mai neinformat,daca vrei sa fii mai maricel undeva sus...si nu ne mai zapaci cu transformarile tale la 180 de grade,ca nici nu mai stim de pe ce parte a baricade te mai situiezi,mai ales la aceste topicuri unde se discuta asiduu despre BOR visavi de BOSVR.
Reply With Quote