View Single Post
  #1  
Vechi 18.06.2008, 13:44:30
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 13.08.2005
Mesaje: 1.326
Implicit


Uniunea Europeana nu suporta opozitia

Uniunea Europeana, organizatia economica care se bucura si de niste "bonusuri" in viata politica, privata etc., se transforma si`n vazul tuturor intr`o noua dictatura. Daily Telegraph declara:

"Adunarea Generala a Parlamentului European a adoptat o hotarare prin care dizidentii vor fi redusi la tacere, adica nu vor mai avea dreptul sa formeze euro`grupuri politice. Richard Corbett, un membru laburist al PE, conduce lupta de desfiintare a grupului politic "Independenta si Democratie" al partidului britanic UKIP. Dupa ce aceasta tentativa va reusi, toate gruparile pro`UE vor influenta total agenda politica a Uniunii si vor tine sub control finantele."

UE da semne de mult timp ca maniera sa de a se manifesta este caracteristica unui sistem dictatorial.
In ultimii doi ani, liderii UE au refuzat referendum`urile referitoare la Constitutie in mai toate tarile membre, de teama ca nu cumva sa se prinda populatiile de miscarile lor si sa`i opreasca. Tratatul de la Lisabona este identic cu Constitutia respinsa din 2005 si ne este bagat pe gat, doar Irlanda beneficiind de dreptul de a avea un referendum, mai exact 4 milioane de oameni vor decide in iunie soarta a peste 500 de milioane !!! Acest tratat mai mult ca sigur va desfiinta statele existente, poate cel mai grav act de tradare din intreaga istorie a batranului continent !

Si parca asta nu ar fi de ajuns, liderii francezi, englezi si germani se lupta din greu sa atraga in aceasta "familie" si Africa de Nord, un teritoriu format numai din state musulmane si chiar si Orientul Mijlociu ... ca doar deh ... Israel nu poate lipsi din aceasta "distractie".

A cam venit timpul ca cetatenii intregii Europe sa inceapa sa trateze UE exact asa cum e :
O organizatie agresiva si ostila, din temelie opusa adevaratelor valori care caracterizeaza Europa !
88% din englezi sunt eurosceptici, peste 70% din francezi, aproape 70% germani... norvegienii, islandezii nici nu vor sa auda de UE ... oare cati romani stiu pe ce lume traiesc ?!
Reply With Quote