Subiect: Donati sange!
View Single Post
Vechi 18.06.2008, 17:40:20
esox esox is offline
Member

Data înregistrării: 11.10.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de esox

Cozia, tu nu prin cuvinte ci prin fapte arata ca chiar crezi ceea ce spui. Cind copilul iti va fi pe moarte nu lasa pe nimeni sa-i faca o transfuzie, ascunde-l sa moara cum ii este scris, nu te opune voii lui Dumnezeu!
Se pare ca nu sint inteles. Cuvintele mele erau adresate lui Cozia care uitind de iubire, face teorii lipsite de suport.Ca atare i-am dat un exemplu cu copilul lui pe care cu siguranta nu-l va lasa sa moara din lipsa unei transfuzii. EU SINT PENTRU TRANSFUZII, TRANSPLANT DE ORGANE, samd. pentru ca, crestin inseamna sa mori tu ca sa traiasca celalalt. Ca noi inca nu am ajuns sa iubim un necunoscut ca pe propiul copil, este rau, dar nu inseamna ca nu ar trebuii.
Ca sa astepti sa rinduiasca Dumnezeu totul fara sa faci nimic nu merita admiratie...e prostie crunta chiar. Nu-mi aduc aminte sa fi spus Iisus "de ce ai venit la mine, asteapta ca o sa te vindece Dumnezeu vreodata" N-a spus-o El, nu au spus-o nici apostolii, nici doctorii fara arginti. Oamenii veneau la ei cu suferintele lor si ei ii vindecau.Pina si Ap. Pavel a cerut vindecare.Dar se pare ca unii de pe forum se cred mai sfinti decit sfintii.
Reply With Quote