Citat:
În prealabil postat de cozia
prietene, Cozia nu vorbeste de la el ci din ce ne-au ARATAT si SPUS Sf Parinti. Deci daca ai o problema personala, fa referire la ei, nu injura mesagerul...
in rest iarta-ma daca ce ti-am transmis prin mine de la ei te-au mihnit!...din pacate,judecata nostra nu este si judecata LOR ...iar pentru Invataturile lor sunt oricind pregatit sa primesc admonestari si jigniri ...mai ales pe privat. ca vad ca se poarta
...deasemenea s-ar fi crezut ca timpul pe care l-ai petrecut "prin straini" ar fi trebuit sa te vindece cit de cit de tiganizmele de a folosi proprii copii, mama, etc ca exemple de moarte, insa se pare ca obiceiurile vechi MOR greu...
|
Eu nu cred ca sintii parinti au spus asa ceva! Si daca au facut-o atunci Sa-i aruncam pe doctorii fara arginti din calendare ca nu numai nu sint sfinti dar se impotrivesc lui Dumnezeu! Chiar Iisus a luat lut, ca sa "refaca" ochii orbului...deci un remediu!!! Pai ca Dumnezeu nu o putea face si fara?
Nu insinua ca te injur pe privat ca nu-i adevarat. Nu corespondez cu nimeni pe privat , iar cei care te-au injurat daca-s aceeasi care m-au injurat si pe mine a avut administratorul grije sa le stearga conturile. De ce nu pui o imagine cu corespondenta mea privata injurioasa la adresa ta pe forum...daca ea exista? Iar daca ea nu exista nu am nevoie de scuze dar incearca sa fi cinstit si drept.
Exemplele cu familia ramin singurele la care se pare ca (la unii)incepe mintea sa si lucreze! Ce te deranjaza la ele? Esti superstitios?:rolleyes: