Subiect: Postul
View Single Post
Vechi 18.06.2008, 18:41:48
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Pai te gandesti bine... Am devenit patimasa, cred ca de asta mi-au cam scapat unele lucruri fara sa gandesc sau sa simt cu discernamant ca e cu adevarat bine ce zic... Dar nu stiu cat mai conteaza, ce-i facut e bun facut... :dontgetit: :|
Numai ca-mi cam dau seama ca sunt si eu ca o oita printre lupi pe aici... Si cred ca nu sunt singura persoana care se simte astfel uneori... Si dupa ce-am vazut azi emisiunea de pe Trinitas si ce spuneau Parintii invitati referitor la virtual, cred ca nu prea pot sa-mi mai permit sa dau sfaturi si sa-mi dau cu parerea intr-un mediu de acest gen. Este prea inselator, si nu vad deloc mare folos pt suflet... In cresterea noastra duhovniceasca, nu ar trebui sa ne afisam astfel, si unii de la altii este practic imposibil sa invatam cate ceva, tinand cont ca este doar o relatie virtuala..!! Mult zgomot, cam pentru nimic... ??? Cine se poate stapani sa nu devina patimas cand este provocat sau cand are de-a face cu aberatiile si citirea printre randuri ale altora, tot respectul! Toate cele bune, de la Domnul, sa va prisoseasca! :thumbsup:
Reply With Quote