irinadobre a spus:
Citat:
fratilor nu il bagati pe PS Avondie si Mitropolia de Milano in toate barfele astea despre Slatioara....Ei cei din Milano (occidentul ortodox), au alte lucruri mai importante decat sa-si barfeasca fratii din romania.
Si inca ceva ce a devenit forum-ul ortodox, un loc de sezatoare , de barfe, de taifasuri pe teme de credinta? Eu ma feresc de oamenii ce cauta cu orice pret vina cuiva, barfiind despre alti crestini. Ia mai rusinati-va putin si nu mai judecati Slatioara si crestinii de stil vechi. Cine sunteti voi sa ii judecati si jigniti? Ce stiti mai voi de Cordun ? erati pe vremea lui?. Va luati dupa babe si oameni rauvoitori!!! Pacatele voastre nu le vedeti ci ale altora da!!! RUSINE NU SUNTE-TI CRESTINI!!!!
|
Sa-mi fie cu iertare sora Irina.
in primul si in primul rand fratele Rafael este pe vechi, este/a fost in ascultare de Slatioara si tot el a adus in discutie problema necanonicitatii acestei mitropolii.
Eu, pacatosul, doar mi-am amintit un fapt, legat de apararea BOSVR de catre Dept. de Stat al SUA in fata BOR? Oare de astfel de avocati eretico-masoni are nevoie BOSVR, daca ea se afla in dreapta credinta? Sau faptul ca preotii-calugari de la Sfantul Munte athos nu slujesc impreuna cu preotii BOSVR sub niciun motiv nu te pune in vreun fel pe ganduri asupra canonicitatii Mitropoliei de Slatioara? Astea sunt doar FAPTE, VERIFICABILE, nu BARFE, iar pe baza lor mi-am formulat si eu nevrednicul niste semne de intrebare, mai ales ca si unul dintre fratii tai in credinta pe vechi si-a pus intrebarea asupra canonicitatii acestei mitropolii. Poate fratele Rafael ne va da mai multe amanunte asupra canonicitatii caterisirii de catre BOR a fostului ei ierarh, Galaction Cordun.
Doamne, Iisuse Hristoiase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!