Pace fratilor,
Iertati-ma daca eu am stinit aceasta furtuna in pahar.
DIN NOU, ideea era ca Sfintii , de regula, prin FAPTELE LOR si mai putin prin vorbe ne-au transmis ca lor Duhul Sfint le-a luat frica si deci nu au mai trebuit sa fuga la spitale pentru problemele de sanatate pe care le-au avut unii dintre ei.
Eu doar am transmis acest "mesaj" al lor,...SIMT si STARE de HAR cu care sa dea Dumnezeu sa ne putem identifica si noi toti o data cea de impreuna petrecere cu Duhul cind frica de moarte pleaca de la noi...timp in care NU MAI SIMTI DISPERAREA DE A CAPATA UN ORGAN LA SCHIMB SAU CHIAR SINGE, deoarece toate "organele necesare" mintuirii CELEI VESNICE!!!! SUNT PREZENTE IN FIINTA LOR
Tu esox, in schimb pentru a cistiga acest argument, ai deviat din neintelegere si i-ai bagat in discutie pe Sfintii nostrii dragi fara de Arginti,Sava, Cosma si Damian, tragind concluzii pe seama noastra.
DARUL de a fi Vindecator, Doctor a lui Hristos, nu este obtinut asa la intimplare ca au vrut ei asa ci se da de la Dumnezeu sub forma de HARISMA necesara intr-un anumit moment crucial, istoric poate, care-l hotaraste Dumnezeu pentru vindecarea si intarirea in credinta a sufletelor acelor citiva PRIN DOVADA VINDECARII TRUPULUI, si care se facea indeosebi prin rugaciune si apa sfintita.
La fel cum vorbitul in limbi a fost dat tot asa, pentru un timp, o oferta cum se zice for "a limited time ONLY", first come first serve!...WHILE QUANTITIES LAST
:)M. lupta, nu te lasa!
|