View Single Post
Vechi 18.06.2008, 23:51:02
razvan_m
Guest

Implicit

Sora intru Hristos Irina,

Niciodata nu am adus informatia cum ca parintele de 82 de ani despre care facea referire fratele Rafael, fost ucenic al episcopului G. Cordun la Patriarhie, ar fi membru al Mitropoliei Ortodoxe Autonome de Milano si Aquilania, ci ca este membru al BO pe vechi a parintelui Hristofor, cel care a scris mai multe articole pe forumul

duhovnicesc.forumer.ro
.

A propos de PS Parintele Avondios, a vietuit mai multi ani in Muntele Athos si este un adevarat ucenic al Sfantului Siluan Athonitul, chiar dupa moartea acestuia, daca imi e permisa o asemenea exprimare. Eu, pacatosul, m-am folosit mult comunicand cu PS Pr. Avondios pe teme de credinta.

Si inca ceva legat de Sfantul Siluan Athonitul. In cartea cuprinzand scrierile sale "Intre Iadul smereniei si iadul deznadejdii", am citit despre faptul ca un curelar f. smerit din orasul egiptean Alexandria care a trait pana in anul 1000 d. Hristos folosea in rugaciunile sale catre Domnul Iisus Hristos, o varianta usor modificata a rugaciunii lui Iisus, si anume:
"Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul, ca sunt cel mai pacatos dintre toti, toti se vor mantui, eu singur voi pieri!" .

Razvan

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!
Reply With Quote