View Single Post
Vechi 19.06.2008, 09:31:48
emanuel2007
Guest

Implicit

aa , vad ca am gresit considerand ca ps avondios a fost in romania acuma recent ... eu asa am inteles din ce mi-a spus par hristofor , dar vad ca am inteles gresit ...
dar in rest nu vad sa mai fi gresit cu ceva ... par hristofor si ps avondios fac parte din doua biserici diferite de stil vechi , dar care acum cateva zile au discutat despre unirea lor , si au ajuns la concluzia ca aceasta unire se va face cel mai probabil in vara asta , cand si par hristofor se va duce la milano in scopul acesta ... iar staretul de 82 de ani este in biserica din care face parte par hristofor ...

cat despre ierarhii din sinodul bor care sunt ..... , chiar si patr nicodim a facut cunoscut asta in mod public ; iar din vremea patr nicodim s-au strecurat multi spiridusi din astia prin sinodul bor si prin sinoadele celorlalte bis ortodoxe din lume ; infiltrati de comunisti , de serviciile secrete , de masonerie ... faptul ca face cineva parte din bor asta nu inseamna ca trebuie sa minta si sa nu recunoasca ereziile care exista in bor si isi fac de cap prin ierarhii spiridusi ...
Reply With Quote