View Single Post
Vechi 19.06.2008, 21:03:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Eu cred ca daca bei cu masura, cafeaua nu este nociva, asa cum si vinul baut 1-2 pahare nu face nimica, dar daca te apuci sa golesti paharele deja e cu totul alta treaba, la fel si pentru cafea, daca ajunge sa constituie licoarea fara de care nu poti sta treaz dimineata inainte sa pleci la servici, iarasi ai dat-o in bara, ca depinzi de cafea, si tot asa...etc.
Si inca ceva: am simtit pe propria piele ca orice baut fara motivatie aduce disconfort. Prefer sa beau atunci cand imi este sete, ca macar sa beau cu rost.
Asa Stefane, foarte bine ce spui! Ti-ai dat seama pe propia piele, ca ce-i mult nu-i bun. Abuzul de orice fel dauneaza. Pai, de ai realizat aceasta , esti pe drumul cel bun , in toate. Cat despre fratele nostru Ovidiu, este firesc ce spune, mai putin , despre cafea. Asta in conceptia mea, ce poate sa nu fie valabila in conceptia lui. Si totusi i-as da dreptate putin si cu, cafeaua, ea, cafeaua atrage la multi , nenorocita de tigare, sau , foarte multi fumigeni, consuma abuziv si cafea, si daca mai au si patima masturbarii , a desfranarii in general, cafeaua, alcoolul si fumigena isi cam dau mana, asa ca prea mult, fratele nostru Ovidiu nu greseste. In general patimile se leaga si o patima, genereaza alta patima