Citat:
În prealabil postat de veilur
Eu cred ca daca bei cu masura, cafeaua nu este nociva, asa cum si vinul baut 1-2 pahare nu face nimica, dar daca te apuci sa golesti paharele deja e cu totul alta treaba, la fel si pentru cafea, daca ajunge sa constituie licoarea fara de care nu poti sta treaz dimineata inainte sa pleci la servici, iarasi ai dat-o in bara, ca depinzi de cafea, si tot asa...etc.
Si inca ceva: am simtit pe propria piele ca orice baut fara motivatie aduce disconfort. Prefer sa beau atunci cand imi este sete, ca macar sa beau cu rost.
|
Asa Stefane, foarte bine ce spui! Ti-ai dat seama pe propia piele, ca ce-i mult nu-i bun. Abuzul de orice fel dauneaza. Pai, de ai realizat aceasta , esti pe drumul cel bun , in toate. Cat despre fratele nostru Ovidiu, este firesc ce spune, mai putin , despre cafea. Asta in conceptia mea, ce poate sa nu fie valabila in conceptia lui. Si totusi i-as da dreptate putin si cu, cafeaua, ea, cafeaua atrage la multi , nenorocita de tigare, sau , foarte multi fumigeni, consuma abuziv si cafea, si daca mai au si patima masturbarii , a desfranarii in general, cafeaua, alcoolul si fumigena isi cam dau mana, asa ca prea mult, fratele nostru Ovidiu nu greseste. In general patimile se leaga si o patima, genereaza alta patima