View Single Post
Vechi 20.06.2008, 11:32:01
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Dupa cum am vazut la Cuvantul Lui Dumnezeu, adica Hristos, el arata ca ni se trage de la mancare, neascultare shi desfranare ....

iar parintele Papacioc ne spunea ca se talcuieshte 666 ca fiind cruzime, desfranare shi necredintza...

deci un fel de lacomia ce duce la cruzime, neascultare ce duce la desfranare, shi desfranare ce duce la necredintza iar altzi parintzi vorbea despre pofta fara minte, pripitele naluciri shi osandire fara judecata shi dreapta socotintza....

dar eu ash vrea sa mai observ ceva... 666 este defapt MULTZIME caci multzime imi pare ca este numele ei, a cui? a unor pecetluitzi, botezatzi de antihrist ca 6 este data botezului Domnului, deci este numele eresului, asha imi pare iar daca ne-am lua dupa vedenia data de Sf Serafim de Sarov unui ucenic pravoslavnic se observa fiara cu cap plin de paie shi carata pe o stea de slujitori shi cerand moarte oricarui creshtin, este exploatarea fricii mortzii pentru antihristm, deci mori sau te inchini la satana, shi asta este intronat in biserica aia impunatoare shi splendida, imbracat in haina de purpura shi stacojiu, apoi femeia bolunda shi goala din biserica desfranarii care striga mereu sunt libera, sunt libera, unde slujeshte proorocul mincinos ca doar ala afirma mereu, nu-i pacat nici asta, nici asta, nu o sa tzi se intample nimic, shi apoi mai este biserica celor fara de biserica ce se cred creshtini dar sunt eretici shi hulitori shi au adus inovatzii shi mint mereu.... iar nu in cele din urma lupii ce shtiu ca sunt lupi sau nu shtiu ca sunt lupi shi sunt imbracatzi in haina de oaie sau de miel dar sunt plini pedinlauntru de toata rautatea, shi apoi cetele creshtinilor doar cu numele dar care au o credintza fatzarnica deoarece nu slujesc lui Hristos, nu cata viata veshnica shi cerul ci se lasa taratzi la magog shi goglinda din ei, pentru parerea de sine care este este lucrul la trup la chipul cioplit facut de oameni, ca sa jertfeasca la capishtile lumeshti shi astfel s-o invetze pe femeie sa fie shi ea desfranata asha cum sunt shi ei, tarfalai ai duhului rau lucrand pentru ol shi nu pentru ce a turnat Hristos in ol.... deci sunt un fel de oligofreni, adica multimentalishti shi slujitori trupeshti... caci frenos inseamna minte.... shi astfel totzi aceshti creshtini au defapt o credintza fatzarnica fiind oameni ai slavei desherte... adica inchinatori la pietre, lemne shi tzarana, la fumul arderii ei.... caic ishi lucreaza vremelnicia deci nu viatza veshnica ci bunastarile perioadelor de la aparitzia trupului shi pana la disparitzia trupului... Dar Domnul Duh este shi in Duh ne cere sa ne nashtem... in veshnicie, in Duhul Sfant, nascutzi de sus, de la CER...

acuma revenind la buletine, este defapt am impresia o ispita uriashe de a avea impresia ca dracul ar fi cu Hristos, caci spune sf Lavrentzie, ca dracul intrand in om spune ca te voi ajuta, deci iata ce nenorocire, caci el, satana, creshte prin oricemijloace nadejdea in el shi nu in dumnezeu, shi chiar daca de exemplu ai ajuns in RAI tu portzi samantza in tine de a nadajdui in satana, ca eshti conshtient, sau ca nu eshti conshtient, shi astfel ishi va bate joc de Dumnezeu prin intermediul tau shi dupa ce ai parasit viatza aceasta...

Dar nimic necurat nu va intra in imparatzia cerurilor deci nici aceasta nadejde in minciuna, caci dracul asta face cu orice chip, te ajuta pe bune in realitate orice ai vrea shi orice ai face ca tu sa ai in tine, sadit in sufletul tau ca vrei ca potzi ca nu vrei ca nu potzi, nadejdea in el shi astfel ai acceptat intronarea shi bunastarea shi jertfele la capishtile lor spurcate caci e jertfa sangeroasa in fatza duhului rau din vazduh...

shi cum te ademeneshte? poi folosindu-se de fascinatziile naluciferice de alintarea personala, de entuziasm shi de infruntaritate autoindreptatzire shi incantarea de sine shi astfel te tarashte la prietenia cu gandul, cu maretzia, cu lauda shi slava in deshert, sadindu-tzi necesitatzi inutile pe baza de lacomie, invidie shi razbunare, caci ca pe copii ii invatza binele ca fiind rau shi raul ca fiind bine shi astfel strica atat Cunoashterea binelui shi a raului prin indoiala cat shi despartzirea, fiindca oriceom nu poate depashii ideea ca ceva ii face rau, caci e mai tare aceasta idee in om decat insashi realitate shi Adevarul... deci degeaba ne vorbeshte Hristos, daca noi shtim binele shi raul de la satana, de la nalucirile noastre sau de la shtiintza... caci BINELE shi RAUL adica dreapta socotintza ce duce la Viatza o putem deosebi doar privind la Hristos shi la sfintzii sai de aceea eu recomand:

Spargetzi magoglinda shi goglinda din voi shi de afara de Piatra care este Hristos!
Spargetzi magoglinda shi goglinda din voi shi de afara de Piatra care este Hristos!

???:(:(

:)
Reply With Quote