View Single Post
Vechi 20.06.2008, 15:47:56
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

poi trebuia sa-tzi fi citit postul cand am observat ca nu aveam pentru ce din moment ce dumneata nu le-ai citit pe ale mele shi nici n-ai luat in considerare nimic din ce am scris mandrindu-te in shtiintza scolilor domniei tale? N-avea sens shi nici n-am facut-o caci n-ai avut bunavointza decat sa-tzi sustzii diletantzii...

eu am terminat shcoala demult deshi n-am ramas cu nimic shi ca atare este corecta remarca ta ca asha pare ca nici n-ash fi terminat-o...

dar nici n-am de gand s-o termin pe aia cu care ma ispiteshti dmneata...

shtiam ca n-ai intzeles dar crede-ma ca eu am intzeles ca formula lor este greshita...

cauta sa vezi dumneata de ce!

intai de unde apare masa? n=p+e? ca asta rezulta din formula

apoi atomul de C14 dupa ce radiaza odata, el mai radiaza inca odata?

apoi cantitatea de C14 din planta sau organul mostra este in functie de zilele de acum 5 mii de ani incoace, zi dupa zi, deci o suma de atomi de C14 aparutzi in fiecare zi, in fiecare ceas? in fiecare clipa? caci totimpul se deruleaza aceasta aparitzie de C14 prin radiatzie cosmica in atmosfera!

iar din cauza ca perioada de injumatatzire este odata la 5 mii shi ceva de ani, inseamna ca fiecare atom de C14 aparut la momente diferite intre 7500 de ani shi ziua de azi este probabil sa emita fiecare nu peste 5 mii de ani ci in funtzie de cand a aparut...

daca n-ai pricepu niciacum ma las pagubash...
Reply With Quote