View Single Post
Vechi 20.06.2008, 17:08:28
alin.laurentiu alin.laurentiu is offline
Member

Data înregistrării: 15.04.2008
Implicit

Mie, ma iertati ca va spun asta, mie imi pare ca exagerati. Desigur toate cate ati spus sunt adevarate si se intampla la foarte multi tineri. Dar totusi sunt exceptii si inca multe, oricum am sa va dau un sfat. Pentru cei care stau in Bucuresti, duceti-va in zona Politehnica, mai exact in parcul unde este biserica Sf. Grigore Palama. Valuri de studenti vin spre aceea biserica duminicile, imbracati decent, si gata sa asiste la Sfanta Liturghie. Pentru acesti TINERI, macar nu mai dramatizati totul degeaba, si nu mai generalizati, pentru ca nu toti suntem la fel. Mergeti la Schitul Darvari la slujbe, mai ales la vecernie sau la Miezonoptica, unde alaturi de preotii si calugarii de la schit (apropo si ei sunt foarte tineri) asista si tineri. Dumnezeu ne tine in viata poate pentru astfel de oameni, care au un viitor luminat in fata.
Ganditi-va ca unii copii nu au bucuria de a se naste intr-o familie crestina, sau ma rog nu neaparat crestina, dar intr-una in care mersul la biserica in duminici sau sarbatori, ori la spovedit etc. Sunt si astfel de tineri. In loc sa ne judecati, mai bine rugati-va pentru noi, care nu suntem la fel de "induhovniciti" precum cei care i-am amintit mai sus!!!
Reply With Quote