Draii mei, sa va spun ceva: Daca Bichir ar fi fost agent SECRET SRI, ar fi fost SECRET!!! Numai un alt agent ar fi stiut acest lucru. Aici se si justifica (cred) faptul ca Partenie stie ce este Bichir. In plus, ganditi-ma: daca cineva ar fi denuntat vre-o activitate a SRI, vreun agent secret, ar fi fost vai si amar de acela. Ei bine, iata ca Partenie fara sfiala loveste 'pe un agent secret'. Eu mai bine as zice ca cei ce au curajul sa-l atace pe Bichir ca ar fi agent secret, SUNT AGENTI SECRETI!
Altceva:
De cand si pana cand Bichir este schismatic? Ce, daca asculta de un alt Sinod, este schismatic? Nicidecum! Sfantul Ioan Maximovici nu asculta de patriarhia Moscovei, nici cu cea ecumenica nu avea comuniune. Asta nu l-a impiedicat pe Dumnezeu sa-l faca SFANT. Si iata, Maximovici este SFANT RECUNOSCUT PANA SI IN SFANTUL MUNTE ATHOS! In plus, schismatic este sinodul BOR pentru ca nu asculta de Sfintii Parinti, de Predanie, de Sf. Traditie, ascultand de ecumenismul de tim francmasono-papistasesc.
Altceva:
In afirmatia ta, draga Partenie, ai spus ca Bichir are comuniune cu Biserica Ortodoxa Libera. Vreau si eu niste poze unde l-ai vazut tu pe Bichir slujind cu BOL. Altfel, afirmatia ta este lipsita total de adevar!
|