domnule askeladd
pe langa ca dai dovada de o lipsa totala de respect, shi combatzi total absurd ca eu zic ceva shi dumneata argumentezi shi demonstrezi altceva, facandu-ma mereu in fel shi chip, atunci pentru ce sa imi pierd vremea daca dumneata imi demonstrezi mereu ca sunt prost, nu scriu romaneshte shi altele... ce sa discut cu oameni lipsitzi de respect care se cred la fel ca shi oamenii de shtiintza atoatecunoscatori shi imi explica adevarul din formule shi ca eu nu le-am intzeles, deci sunt idiot... Domnule cand vei pricepe ce scriu shi cand vei incerca sa pricepi shi sa argumentezi la obiect? Dumnezta ma combatzi cu infantilismele unor diletantzi, nu jignesc copii ca multzi copii au priceput, ci e vorba de maturi care se cred ca au descoperit ei ecuatzia shi ca e asha cum spun ei.... Nu tzi-am zis ca nu faci altceva decat sa jigneshti la fiecare fraza? Domnule nu pricepi ca am facut shi fizica shi chimie shi alte lucruri pe care dumneata ai tupeul sa ma reinvetzi ca pe prost... fii domnule serios ca nu tzi-am citit nimic fiindca dumneata nu imi raspunzi ci itzi batzi pur shi simplu joc de demonstratzie shi de deductziile logico-matematice fiind de o naivitate shi autosuficientza de nepermis intr-o discutzie... Deci te rog sa termini cu apropourile astea despre felul cum scriu shi ce shcoala am shi alte prostii pe care le observi dumneata... Lasa-ma pe mine ca nu e vorba de mine stimabile colega de discutzie, ci vorbim la subiect, shi daca vorbim asha nu fugi in papurishi shi-mi scrie pagini absurde ci sa revenim la subiect. Daca vrei sa discutam, shi daca bineintzeles nu-tzi inchipui ca eu n-am facut destula shcoala din asta cu care te lauzi dumneata iar mie imi e rushine fiindca e plina de minciuni...
shi nu scriu ca pe chat ci s e diferit de sh asha cum t e diferit de tz shi nu te erija in profesor de lb romana, ca nu facem aici caz de gramatica shi de lingvistica... nu-tzi convine cum scriu sau vorbesc fa o petitzie la guvern! :)
dar nu eu am scris mereu jignind shi nesimtzind iar asta ce este? gresheli de lb romana? ma mir ca inca mai continui sa discut cu domnia ta...
revin la subiect in mesajul urmator :(
|