Citat:
În prealabil postat de Askeladd
Citat:
dumneata imi demonstrezi mereu ca sunt prost, nu scriu romaneshte shi altele
|
Asta demonstrezi si singur. Eu doar observ. Si nu cred ca te-am jignit undeva. Dar este interesant ca scrii mai mult despre presupusele insulte, decat sa contracarezi obiectiv argumentele mele.
|
daca intr-adevar demonstrez asta inseamna ca sunt pe drumul cel bun, dar dinpacate sunt de data asta deacord cu tine ca deshi chiar sunt asha cum am afirmat ca afirmi dumneata shi nerealizand dumneata ce faci, totushi nu am sa-tzi arat paile din ochii tai, n-am s-o fac ca nu e frumos, ci recunosc ca sunt chiar asha shi ma mai shi laud pe deasupra de parca ash avea dreptate, ca daca ash dori sa am dreptate, atunci ash da dovada shi ash recalcula formula de injumatatzire a C14 care tzine de timpii de apaitzie a atomilor de C14, caci cum formula este functzie de timp nu se poate ca timpul de aparitzie a C14 sa nu influetzeze adica sa nu se reflecte shi sa nu se raporteze la momentul masurarii...
ca asha pare ca luand o cantitate produsa la un moment dat de C14 aceasta s-ar injumatatzii la fel ca shi o suma de doua cantitatzi, una aparuta la t1 shi alta aparuta la t2, dar apare o modificare in probabilitate... in legea de injumatatzire, caci deshi pare ca atomii s-ar supune aceleiashi legi caci nu sunt functzie de varsta ca legea de injumatatzire nu este funtzie de varsta, totushi legea de respectiva de injumatatzire este alta caci fiind legea in funtzie de timp, caci este o lege functzie de timp, atunci in constructzia ei mi se pare elementar ca sa se tzina seama de momentul aparitziei caci daca momentul de aparitzie este anterior, atunci cantitatea ce a aparut mai demult se v-a injumatatzii mai repede la 5568 de ani minus timpul pana la aparitzia cantitatzii care a aparut mai aproape de noi, deci facand aceasta suma, vom observa ca perioada de injumatatzire a sumei celor doua cantitatzi deci a cantitatzii adunate de C14 este alta shi nu 5568 de ani ci mai mica in functzie de marimea celor doua cantitatzi...:)