View Single Post
Vechi 24.06.2008, 21:50:24
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Tineretul din ziua de azi nu este nici mai bun nici mai rau decat tineretul din ziua de ieri sau de alaltaieri sau ... s.a.m.d..
Haideti sa fim sinceri cu noi si sa ne amintim cum eram priviti si evaluati de batranii tineretilor noastre.
Toti sau, ma rog, aproape toti am facut tot felul de nazbatii in tinerete, iar la vremea respectiva cei in varsta ziceau ca prin noi a aparut diavolul pe pamant.
Cu timpul, din mila lui Dumnezeu, am inceput sa zarim reperele valorice si dintr-o data avem o "revelatie", constatand ca prin tinerii din ziua de azi "se duce lumea de rapa".
Nu se duce deloc din cauza lor.
Lumea se indreapta catre rapa din cauza tuturor, pentru ca toti il intristam pe bunul Dumnezeu in fiecare zi.
Mie imi sunt tare dragi tinerii, asa cum sunt ei, exuberanti, creativi, poate putin zapaciti dar asa le sta bine. Ei nu au dabandit inca arta de a poza in intelepti si, prin asta, sunt cu mult mai curati decat noi, cei care doar afisam curatenia straduindu-ne sa ascundem murdarii de neimaginat acumulate in timp.
Sa dea Dumnezeu har tinerilor si sa-si reverse mila asupra noastra, a celor care-i judecam, desi suntem murdari si pacatosi.
Reply With Quote