View Single Post
Vechi 24.06.2008, 22:24:35
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Este adevarat ce spui. Fiind ca m-ai intrebat, iti voi raspunde ca, in urma cu peste 30 de ani, cand, probabil, eram cam de varsta ta, am facut o hepatita de tip A. Evident, medicul mi-a interzis aproape orice, mai precis tot ce-mi placea mie la varsta aceea. Nu l-am luat in seama. Eram casatorit doar de vreo trei ani. A dat Dumnezeu si nu am patit nimic. Sunt perfect sanatos, complet refacut si pentru asta multumesc bunului Dumnezeu ca nu s-a uitat la trasnaile mele si m-a facut bine dar ma gandesc uneori ca puteam sa o patesc. Din aceasta perspectiva ti-am spus parerea mea.
Ceea ce mi-a atras insa atentia, intr-un mod cu totul special, in discursul tau de la postarea topicului, te rog sa ma crezi ca nu a fost problema ta de sanatate, care din cate inteleg nu ete chiar grava ci faptul ca, in opinia ta, acolo sus pe munte poti fi mai aproape de Dumnezeu, de aceea tocmai cu partea pe care am considerat-o ca fiind cea mai importanta mi-am inceput expunerea. In special asupra acetui aspect as fi asteptat un raspuns din partea ta.
Reply With Quote