Subiect: Crucea catolica
View Single Post
Vechi 24.06.2008, 23:11:46
emanuel2007
Guest

Implicit

va spun eu , nimic mai simplu ...
ortodocsii isi fac cruce de la dreapta la stanga deoarece si Mantuitorul a fost rastignit mai intai cu mana dreapta si apoi cu cea stanga ... aceasta mai semnifica si aceasta : coborarea mainii de la frunte la piept inseamna intruparea lui Iisus Hristos , iar ducerea mainii de la dreapta la stanga inseamna alungarea stapanirii satanice de catre duhul sfant care vine de la dreapta ... catolicii isi fac cruce de la stanga la dreapta deoarece la ei duhul sfant s-a retras inapoi si a preluat iar stapanirea satana in ograda lor politico-administrativa ; satana venind inapoi de la stanga la dreapta in locul duhului sfant ... asta a recunoscut-o si un catolic pe nume gabriel bunge daca nu stiati ... eu am citit ce a zis acel teolog catolic , si el saracul , recunostea ca a face cruce de la stanga spre dreapta inseamna a alunga duhul sfant inapoi si a da stapanirea lui satana ... adica ceea ce au facut catolicii prin ereziile lor ... asta este un semn de la Dumnezeu ca i-a lasat in intunecare sa faca crucea invers ca sa cunoasca chiar si prin aceasta ca ceva nu e in regula la ei ... dar nu ai cu cine sa vorbesti ...
Reply With Quote