View Single Post
Vechi 25.06.2008, 19:04:59
Eutifiev_EMI Eutifiev_EMI is offline
Member

Data înregistrării: 03.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de sanziana62
Citat:
În prealabil postat de Eutifiev_EMI
Nu mai este nimeni pe tot forumul acesta ca sa contribuie in a descoase aceasta problema ?

Nu mai este nimeni ?
...care problema...?Adevarul e clar...sau problema...cum ii spui tu...nu mai e nevoie sa-l descoase nimeni...doar ca fiecare il descopera singur...nu te poate ajuta nimeni ,doar bunul Dumnezeu ,daca se indura de tine...uneori mi se pare ca ne pui la incercare sa ne demonstrezi ca nu avem drepate sau ca suntem slabi...zau nu stiu ce vrei...doar El nu se plictiseste de noi niciodata ,oricat am fi de orbi , de neincrazatori si de neputinciosi...
...exista atatia barbati minunati in ortodoxie...atatea carti sfinte...de ce nu le rasfoiesti?...chiar aici pe net...si mai ales deschide-ti si inima nu numai mintea...:)
Bine spus sanziana ! Apoi, problemele sau asa zisele probleme, ni le mai facem si noi , sau aproape in totalitate numai noi. De, de ce sa nu ne scarpinam invers ? Glumind, putem face si din asta, o mare problema, sau sa filozofam pana ne plictisim. Cred ca in situatia de fata , este o mica provocare ce nu a nascut scantei si deranjeaza lipsa efectului scontat de initiatorul (rea), acestui topic. Apoi, discutii de dragul discutiei, nu-si au rostul sau poate unii din prea multa plictiseala, agreaza si aceasta strategie .
Foarte interesant ceea ce sustineti! Numai ca ar trebui sa mai ganditi putin, sau putin mai mult ininte de a da cu bata... E usor sa categorisim pe cineva, insa cat de greu si pentru unii, cat de imposibil este sa dee o mana de ajutor ciuva.

Nu stiu cine e mai plictisit de toate, eu care pun intrebari sa dvs. care imi raspundeti la niste intrebari asa de "naive", asa de lipsite de noima !?

Sanatate!
Reply With Quote