Subiect: BLESTEMUL
View Single Post
Vechi 26.06.2008, 02:05:06
pacifistul pacifistul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniela.Matei
Eu am blestemat mai multe persoane ...odata neintentionat si mi-am dat seama ca pot face asta . De exemplu daca imi doresc ca unei persoane sa ii se intample ceva rau ..ii se intampla mai mult ca sigur. Un tip era sa ma ia la bataie pe strada si imediat dupa ...m-am concentrat asupra lui si a venit altul si l-a taiat cu un cutit pe fata. Un coleg a inceput sa ma injure , m-am uitat la el cateva minute dupa care i-a venit o minge in fata si i-au cazut niste dinti:cool: si multe alte chestii...dar daca ma concentrez bine asupra unui om pe care il urasc ,mai mult ca sigur ii se poate intmpla ceva neplacut:rolleyes:
tu cumva razi de noi aici? :dozingoff: ca asa am impresia:D blesteme si iar blesteme. pai sa va spun ceva: bunica mea a blestemat la viata ei cat n-au blestemat toate neamurile voastre de la al 7-lea grad pana acuma. 3 blesteme si un cuvant. numai asa vorbeste. blesteama oameni, animale, pietre, ploaia, soarele, si tot ce va trece si nu va trece voua prin minte. si uite ca n-am mai murit. eu unul ma cam indoiesc de puterea asta a blestemelor...:dozingoff:
Reply With Quote