Citat:
În prealabil postat de pacifistul
Citat:
În prealabil postat de costel
nu inaltimea iti aduce mai multa liniste, ci pozitia ta in lume. in concluzie poti sa fii mai linistit si in campie, cu conditia sa stii sa traiesti viata. a nu-i mai avea pe ceilalti langa tine, nu e semn ca dobandesti adevarata liniste
|
nu stiu daca ai inteles. eu nu plec acolo pt a fugi de ceilalti, ci plec pt a ma regasi pe mine. niciodata nu ti s-a intamplat sa vrei sa fi singur? tu si cu propria ta persoana? sa stai sa te gandesti la cum esti, la ce esti, la ce trebuie sa faci si incotro trebuie sa te duci? iar muntele il aleg pt ca imi place cel mai mult. sunt altii carora le pace delta. nu ma duc acolo definitiv, ci ma duc pt cateva zile. nu multi cunosc muntele. muntele nu e cum e campia sau dealul sau podisul. muntele este mare, inaltator. se ridica si spune: vino! insa ai grija ce faci, pe mine nimeni nu ma conduce. muntele este ceva sfant, are o semnificatie anume, este un loc unde te poti duce si te poti reculege. campia niciodata nu o sa fie asa, si niciun alt loc. oricum eu o sa ma apuc sa cutreier muntii orice s-ar intampla. ce ma ingrijoreaza este mama, care isi face extraordinar de multe griji. de-asta am o oarecare retinere, pt ca este mama si o iubesc mult si nu vreau sa sufere din cauza mea.
|
...intr-adevar ,nimic nu se compara cu muntele...si daca simti nevoia du-te ,Dumnezeu se va indura de tine si de mama ta...inceraca insa sa -ti imaginezi fiecare clipa ca si cand ai fi pe munte,intr-un loc mirific...cred ca vei reusi:)
Sa fii fericit!