View Single Post
Vechi 27.06.2008, 12:00:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule, n-atzi intzeles unde indeamna Hristos sa mergem... IN CER! in sfantul Cer! sa fim oameni shi oi cereshti shi nu pamanteshti ca oaia pamanteasca se molipseshte de la necredintza omului rau ca acela este o boala grea, shi merg toate in prapastie, dar oile cereshti stau in tzarc shi cand intra shi ies ele prin portzi ies iar daca Pastorul le scoate shi le duce spre pashune atunci merg in urma Pastorului iar daca pastorul zaboveshte dupa oaia pierduta, oaia cereasca privegheaza sa nu vina lupul intre timp dupa mici diversiuni shi sa contamineze oile cu akedia desfranarii... deci nu indeamna Hristos sa propovaduitzi in lumea asta nimic ca nu pentru lume a venit ci pentru oile cele pierdute ale casei lui Israel shi nu numai pentru aceia se ruga ci pentru totzi care l-au primit pe Hristos deci pentru aceia se ruga Iisus Hristos, ca "asha cum sunt Eu in Tine Parinte, asha shi ei in Mine, shi asha cum Tu eshti in Mine, asha shi Eu in ei, shi asha cum M-ai trimis pe Mine, asha ii trimit shi Eu, ca pe nishte miei intre lupi... ca oricine va primeshte pe voi, pe Mine ma primeshte, shi cine va va face vre-un rau, Mie mi-l face... Dumnezeu este Vitza, shi noi mladitzele, Vitza Cereasca de oameni Cereshti... deci n-are legatura cu gLumea shi cu oalele ei sulimenizate... shi cu prozelitismul misiunilor caritabile petrine... ci "oridecate ori... Mie nu Mi le-atzi facut"... 54x???:(:(
Reply With Quote