mai poate ma intelegeti gresit
in primu rind eu nu sunt ateu, am citit mult din biblie, sfinti parinti filocalie, situri ortodoxe etc, am vizitat toate manastirile din moldova, republica moldova, ukraina, am incercat pe pielea mea sa pun in practica cit pot eu de mult o viata crstina desi ca poate am incercat sa fac peste puterile mele, si nu am dus constant pe o perioada lunga de timp in care sa te echilibrezi si sa te mai asezi, mediu care ma inconjoara nu este crestin in fine
chestia care ma depaseste este urmatoarea intradevar incepi pe calea religiei si este intradevar o cale frumoasa cel putin un timp pina apar circumstantele si ipitele impotriva si atunci sunt peroade cind sunt chear un chin dar sa trecem peste asa ca intradevar cind le depasesti te simti mai bine ca inainte
intradevar iti da control, o minte limpede, si toata fiinta at o intelegi mai bine si mediu inconjurator, totul bine si frumos pina cind vine acel moment cind esti pus in situatia ca daca mai vrei sa continui pe aces drum se cere sacrificiu mai mare mai mic in fine, si tu nu poti sa il invingi, si pur si simplu nu poti depasi un anumit prag
incerci toate varinatele care iti stau la indemina si tot nu poti no atunci ce faci
atunci se ajunge la o depresie
o depresie fiinca mintea iti zice ceva si intelegi riscurile iar puterea ta este prea mica ( ca sa rezolvi acea problema) ca sa poata face ce zice mintea cu toate rugaciunile etc
si esti distrus si ajungi sa alegi intre varinata da a continua asa si a inebuni sau a ignora desi ca tot timpu este acel batut in usa
no din chestia asta cum mai iesi?
|