Veilur, am numit gresit sfaturi ceea ce am scris, de fapt mi-am dat cu parerea. Altceva nu stiu ce sa zic. Sunt femeie si recunosc, nu am cum sa va inteleg.
Ideea de a cunoaste undeva o fata era in vederea casatoriei, de a intra intr-o relatie, ca nu e o solutie sa mearga o data de 2 ori la femei usoare. Mai repede isi fac o familie cei ca TheKing, decat altii care au lista de femei. Ca aceia cu lista, nici casatoriti nu renunta sa insele. Lucrurile astea pot sa le sustin, ca le-am observat.
Alte lucruri am citit in carti. Carti de psihologie- psihoterapie (ca hobby, nu sunt in domeniu). Am citit ca dupa ce barbatul descopera cum e sa fie cu o femeie, treptat, renunta la masturbare. Am citit ca o educatie prea stricta cum ca sexul e lucru pacatos si murdar, ca masturbarea e pacat de moarte, poate sa afecteze un barbat, sa aiba probleme chiar daca e indragostit. Am vazut in filme (American Beauty, parca, film premiat) cum tatal la vreo 40 ani, casatorit cu copil adolescent-adult trecea pe la baie dimineata. Nu l-am vazut insa sa aiba remuscari, dupa aceea. Sau sa mearga la biserica.
Pe mine m-a impresionat TheKing, in mod pozitiv. Chiar ma gandeam ca mi-as dori sa o vad pe o buna prietena de-a mea cu un baiat asa cuminte (sa o vad casatorita si fericita).
Nu am intentionat sa iau peste picior pe nimeni.
Cat despre ideea ca nu am nicio treaba cu cele duhovnicesti, asta Dumnezeu poate zice. Nu-ti permit tie.
|