28.06.2008, 15:02:54
|
Member
|
|
Data înregistrării: 18.06.2008
|
|
Citat:
În prealabil postat de Z.Lidia
Veilur, am numit gresit sfaturi ceea ce am scris, de fapt mi-am dat cu parerea. Altceva nu stiu ce sa zic. Sunt femeie si recunosc, nu am cum sa va inteleg.
Ideea de a cunoaste undeva o fata era in vederea casatoriei, de a intra intr-o relatie, ca nu e o solutie sa mearga o data de 2 ori la femei usoare. Mai repede isi fac o familie cei ca TheKing, decat altii care au lista de femei. Ca aceia cu lista, nici casatoriti nu renunta sa insele. Lucrurile astea pot sa le sustin, ca le-am observat.
Alte lucruri am citit in carti. Carti de psihologie- psihoterapie (ca hobby, nu sunt in domeniu). Am citit ca dupa ce barbatul descopera cum e sa fie cu o femeie, treptat, renunta la masturbare. Am citit ca o educatie prea stricta cum ca sexul e lucru pacatos si murdar, ca masturbarea e pacat de moarte, poate sa afecteze un barbat, sa aiba probleme chiar daca e indragostit. Am vazut in filme (American Beauty, parca, film premiat) cum tatal la vreo 40 ani, casatorit cu copil adolescent-adult trecea pe la baie dimineata. Nu l-am vazut insa sa aiba remuscari, dupa aceea. Sau sa mearga la biserica.
Pe mine m-a impresionat TheKing, in mod pozitiv. Chiar ma gandeam ca mi-as dori sa o vad pe o buna prietena de-a mea cu un baiat asa cuminte (sa o vad casatorita si fericita).
Nu am intentionat sa iau peste picior pe nimeni.
Cat despre ideea ca nu am nicio treaba cu cele duhovnicesti, asta Dumnezeu poate zice. Nu-ti permit tie.
|
Eu cred ca TheKing a glumit. Imi cer iertare si nu vreau sa fiu intelesa gresit. Si cred asta dupa numele de utilizator pe care si l-a dat si dupa ultimul mesaj scris de acesta. Cred ca era curios sa vada cum gandesc cei de pe acest forum despre lucrul acesta. Inca odata imi cer scuze daca am gresit. Multumesc.
|