View Single Post
Vechi 29.06.2008, 16:11:35
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Mirene, sunt uimita cata "dragoste" de frate, caci sunt ortodocsi, si de aproapele, caci sunt oameni, arati fata de cei aflati acum in inchisoare si isi ispasesc pedeapsa.

Dupa ce ti-ai terminat treaba cu Corogeanu, si sper ca ti-ai terminat-o, te asteptam sa iei apararea ierarhului de la Timisoara. Nu ti s-a prea auzit parerea referitoate la impartasirea cu catolicii...
Dumnezeu sa ne ierte pe toti.
Mi-a mila de Corogeanu ca a ajuns la inchisoare, dar asta nu-l ajuta, poate, cu mare lucru.

Daca vei citi cu atentie vei vedea ca in discutie sunt cauzele pentru care a ajuns acolo!

Ierarhul de la Timisoara? Este problema Sinodului! Am auzit cate ceva, iar daca e adevarat ce s-a scris, nu este in regula "impartasania" lui. Trebuie sa ma documentez. Postez numai pe subiecte care le cunosc bine, iar despre acesta nu am suficiente informatii.

Poate tu, din Suedia, tara de adoptie a lui Bivolaru, stii mai bine ce se intampla in Romania si ne spui si noua. Evident, la topicul dedicat... Eu am citit cateva articole contradictorii, din surse indoielnice, asa ca nu sar sa-mi dau cu parerea!