Adevarul e Andrei ca e greu sa explici credinta. Mi-am dat seama de mult ca nu pot sa vorbesc Ortodoxie. Cuvintele mele sunt foarte limitate. Si atunci mi-a ramas un simplu lucru. Sa o traiesc. Am si eu problemele mele. Multe din cele familiale care apar inerent le-am rezolvat cu parintele duhovnic, altele pur si simplu am invatat sa spun lucrurilor pe nume, crestineste binenteles si sa le rezolv cu multa credinta in Dumnezeu, caci Dumnezeu este cu cei credinciosi. Mi-este mila de cei pe care ii aud ca sunt abatuti , deznadajduiti si trec prin perioade grele. Eu daca am citit din parinti am incercat dupa puterile mele sa ii si ascult. Maica Siluana spunea ca noi de multe ori de frica a ce nu vrem sa fim uitam sa fim bucurosi de ortodoxia noastra. Eu sunt o persoana foarte vesela, desi iti spun ca am probleme materiale foarte uratele, dar asta e. Dumnezeu sa ma fereasca sa imi pierd sufletul. In rest ma bucur de fiecare clipa pe care Dumnezeu mi-a dat-o pe pamant, si multumesc ca un copil de fiecare lucru pe care mi l-a dat. A trecut postul si imi beau cafeluta de dimineata. Doamne iti multumesc pentru ea. Viata e frumoasa daca ai un asa Tata.
Acuma imi dau seama de ce romanii sunt asa de naivi si toata lumea il fura cum vrea. "Lasa-ti copii sa vina la Mine, unora ca acestora va fi imparatia cerurilor". Multi copii in tara asta, dar bun Tata au.
Doamne ajuta.
|