View Single Post
Vechi 09.11.2006, 10:00:07
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Draga Elena,

Nu stiu daca mai e valabila invitatia ta, poate ca intre timp deja te-ai hotarat ce sa prezinti in ora respectiva. Ma gandeam ca ar fi bine sa rezervi ceva timp si pentru relatarea unor evenimente care ti-au marcat viata personala, vazute prin prisma credintei tale crestin-ortodoxe.
Mirela draga,

Multumesc mult pentru ganduri, sfaturi si dorinta de a ma ajuta. Legat de ce propui tu - relatarea unor evenimente din viata mea - catolicii deja s-au gandit la asta si au prevazut inainte de data de 19 realizarea unui interviu, care se va transmite pe postul de radio catolic. Eu va trebui sa explic in 30 de minute convertirea mea, de ce am ales Ortodoxia, ce a schimbat in viata mea, cum o traiesc. Ma intreb si acum de ce am acceptat chestiunea asta, sunt atatia altii care ar putea sa vorbeasca cum trebuie despre Ortodoxie...dar acum nu mai am ce sa fac, trebuie sa ma duc. Sper ca Dumnezeu sa ma inspire ce sa spun si sa ma ajute sa depasesc neputinta mea. Inregistrarea o fac pe 14 noiembrie, iar interviul se va difuza pe 16 si 18 noiembrie, urmand ca pe 19 sa fie ziua dedicata Bisericii Ortodoxe.

Deci, intr-un fel, eu sunt "momeala" pentru ce va fi pe 19. Sper ca macar unul din cei care vor veni sa se auto-pescuiasca din valurile tulburi si sa se aduca la mal, pe singurul tarâm stabil si sigur, aducator de bucurie si implinire: Ortodoxia. Dar toate le lasam in mainile Domnului. Mirela, nadajduiesc sa te rogi si pentru mine...valabil si pentru ceilalti!!!

Nu v-am spus de mult timp ca va iubesc, asa ca profit de ocazie ca mi-am amintit. Azi e si ziua Sf. Nectarie (din Eghina), pe care eu il iubesc mult, asa ca va rog sa-i spuneti si lui ce se cuvine. Multumesc anticipat. :)

Elena

Reply With Quote