Raduedi ,
Pe ortodocsi ii munceste diavolul foarte mult ca se afla in Dreapta Credinta. Sunt multe de spus. Sper sa le spuna cei ce au aceasta autoritate. Un lucru iti spun : fiindca ai parasit Biserica cea Adevarata vei ajunge pe fundul iadului , asta daca nu te vei indrepta si vei reveni in Dreapta Credinta ( Ortodoxia). Harul lui Dumnezeu se revarsa numai in Biserica Ortodoxa , imi pare rau de tine daca gandesti altfel. Sa nu crezi ca pe mine m-au indoctrinat altii, am ajuns sa simt Ortodoxia pe pielea mea , si mila Domnului si binefacerile Lui ( in ciuda faptului ca sunt pacatos rau de tot). Dar daca o iei pe cai gresite indepartezi pe Duhul Sfant de la tine.
Si vai si amar cand iti vor veni pe cap ispite si necazuri caci numai atuncea se indreapta omul (aceastea ni le da Dumnezeu ca se ne smerim -ma refer la ispite).
Ai fost pe la manastiri ? Ai fost la Sfantul Maslu ? Ai citit un acatist Maicii Domnului, Ingerului Pazitor ?
Si acuma tu zici ca ai dobandit pacea , vai si amar, desarte sunt aceaste cuvinte.
|