Citat:
În prealabil postat de simona76
Am 32 de ani si visez destul de mult...Am niste vise de sperii pe toata lumea.Mai nou am tot inceput sa visez ca sunt la propria casatorie, multi nuntasi, eu imbracata in rochie de mireala alba(dar fara voal) si sunt suparata ca nu am mire, in cele din urma imi scot rochia - acest vis l-am avut de 2 ori in 2 nopti diferite. Ultima noapte a venit insa un barbat care mi-a cerut mana...Culmea, l-am refuzat....dupa ce mi-as scos rochia, incepusem sa-l caut eu si nu il mai gaseam.
Nu sunt casatorita si nici nu urmeaza sa ma casatoresc. Ma gandesc la tot ce-i mai urat........ :|
|
din visul tau se vede shi se poate pricepe cata nemultzumire tzi-a creat ca ai fost rushinata in public de catre mirele care n-a mai venit, deci te=ai mahnit, shi pentru spaima de a fi refuzata chiar la nunta ta, pentru situatzia penibila te-ai suparat shi te-ai tulburat foarte tare, te-ai dezamagit shi deznadajduit intristandu-te pentru ocara suferita... iar atunci cand totushi un tanar a indraznit shi a venit te-ai razbunat pentru frustrarile anterioare pricinuite de situatzia anterioara, dar apoi inima ta indulcindu-se totushi ai mers in cautarea lui caci poate ca tanjeshte de a fi cu cineva, deci naluceshti ca ai vrea sa ai parte de visul lumesc al maritishului... iar dezbracatul rochiei arata cat de ushor te dezbraci shi nu-tzi pasa ca sa respectzi lucrurile frumoase shi sfinte, deci din nemultzumirea respectiva foarte ushor te-ai lasat condusa in trufia de a reactziona asha ca in filme de a te lepada de respectul celor sfinte... dezbracandu-te, calcand, nepasand...
deci se pare ca fiind speriata de varsta inaintata shi de ideea lumeasca a maritishului eshti preocupata gLumeshte de rezolvarea aceasta ca shi cum ar trebui sa rezolvi o problema... durandu-te ca nu eshti ca shi altele... invidiind sau simtzindu-te trista shi ratatat din pricina asta... sau ca doar tzie tzi se intampla astfel de lipsire de shansa...
dar nici macar asha de complicat nu trebuie sa interpretezi ci trebuie sa te uitzi mai ales la obijnuintzele cu care tzi se pare ca reactzionezi in vise, caci alea sunt sevrajele nalucirilor traite shi te caracterizeaza ca mod de a te manifesta in virtutea robirii de catre patimi... shi in virtutea caracterului tau nemodelat de mana Domnului.... :)