View Single Post
Vechi 09.11.2006, 12:42:07
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

Maria pai in religia ortodoxa se spune ca platim pacatele altora (ale rudelor pe care poate nici nu le cunoastem) si nu se crede in pre-existenta sufletului -am zis deja nu se pune problema in corp gen reinacrnare- si se mai considera ca sufletul nou e facut din energie a parintilor (pe care nu ii alegi tu) sau ceva in genul asta, oricum mi se pare total incorect sa platesti ce au facut altii sau sa te nasti cu anumite probleme sau in situatii f grele pe cand altii se nasc in conditii f bune. Eu in toate caut dreptatea si din cauza asta speram sa existe macar in catolicism o explicatie normala ca in alte religii (necrestine) nu am ce cauta. Daca nu am sa incerc sa gasesc macar la Protestanti....Eu stiam ca Sf Augustin sustinea ca existam inainte de a ne intrupa in corp fizic si in functie de cat de evoluati spiritual eram din alegera noastra, ducem o viata mai grea sau mai usoara pe pamant. Adica noi am fi internediari intre ingeri si demoni si in functie de apropierea spirituala a fiecaruia mai mult de inger sau mai mult de demon ni se da viata asta mai usoara sau mai grea.
Reply With Quote